loading...

Zuglóiaknak szánt szociális lakásokba költöztetnék a migránsokat!

A-baloldal-Zuglóban-is-migránsokra-vágyik

Zugló baloldali vezetése, Karácsony Gergely polgármesterrel az élen talán kevesli a támogatottságát, ezért további, jövőbeli baloldali szavazókat költöztetne oda. Persze nem itthonról oldanák meg – ők inkább migránsok betelepítésében gondolkodnak. A migránsok XIV. kerületbe telepítésére irányuló helyi szándékról Kovács Zoltán számolt be az 50. Kormányinfón.  Kiderült hogy nem csupán szándék van minderre, hanem már bőven egyengetik a terv útját.

Köztudott, hogy a muszlim országok felől érkező migráció nem csupán a szociális háló leterheltségét, a bűnözést és a terrorveszélyt növeli Európa valamennyi érintett országában, hanem a baloldali pártok támogatottságát is. Ugyancsak tisztában van ezzel a magyarországi ötpárti baloldal, amely láthatóan nem adja fel a migránsok betelepítését, hiába ellenzi ezt vehemensen a kormány és a magyar nép nagy többsége is. Zuglóban Szabó Rebeka vállalta (kapta?) feladatul, hogy állandó lakhatást intézzen a reményeik szerint Magyarországra kényszerítendő betelepítési kvóta jegyében érkező migránsoknak.

ZUGLÓIAKNAK SZÁNT SZOCIÁLIS LAKÁSOKBA KÖLTÖZTETNÉK A MIGRÁNSOKAT

A képviselő a bérlakás-igényléssel foglalkozó előterjesztésébe azt is belecsempészte, hogy a migránsok lakáshoz juthassanak a kerületben. A képviselő-testület a fideszes szavazatokkal együtt leszavazta a javaslatot. A baloldali vezetésű önkormányzat a jelek szerint nem szeretne büszkélkedni az indítvánnyal, hiszen máris eltávolították a honlapjukról. Ez persze nem jelenti azt, hogy elvetették volna a tervet; portálunk megtudta, hogy júniusban újra nekifutnak, és megint a képviselő-testület elé terjesztik. A PestiSrácok.hu megkereste az ügyben Rozgonyi Zoltánt, a kerület korábbi fideszes polgármesterét, a helyi Fidesz frakció vezetőjét, aki kérdésünkre elárulta, Szabó Rebekának tényleg van egy ilyen előterjesztése, de azt a jobboldal semmiképpen nem támogatja, sőt elhatárolódik tőle. Rozgonyi azt is megerősítette portálunknak, hogy júniusban újra napirendre kerül az előterjesztés, tehát a baloldal nem tett le az ötletéről.

VISSZATÉRŐ BALOLDALI ÖTLET A MIGRÁNSBETELEPÍTÉS

Nem a PM-es Szabó Rebeka az első, akinek eszébe jut, hogy migránsokat telepítsen oda, ahol az emberek megválasztották őt. Emlékezetes, hogy Botka László, Szeged MSZP-s polgármestere is hasonló módon próbál(t) jópontokat és pártfogást szerezni Martin Schulznál, az Európai Parlament szocialista elnökénél. Schulz áprilisban kijelentette:

Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni.
Botka ahelyett, hogy határozottan visszautasította volna az EP elnökének kijelentését, előbb röhejesnek nevezte a Fidesz kényszerbetelepítés-ügyben folytatott kampányát, majd inkább elvicceskedte a válaszadást.

forrás: pestisracok.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup