loading...

Vérfagyasztó videó: Halott katona szelleme kísért az emlékműnél

760x0 (12)

Az amerikai polgárháború egyik legfontosabb helyszínén olyan dolog történt a sötétben, amire kevesen számítottak.

A szellemvadász csapat azért indult a Pennsylvania államban található Gettysburgbe, hogy elkészítsék életük felvételét. Ami sikerült is nekik…

Szellemek szempontjából a helyszín remek választás, hiszen 150 évvel ezelőtt, az amerikai polgárháború idején fontos csaták zajlottak ezen harcmezőn. Az ütközeteknek sok halálos áldozata volt, így joggal gondolhatták a lelkes amatőrök, hogy egyesek lelke a mai napig itt bolyong.

A jóslatuk beigazolódott, hiszen elképesztően durva képsorokat sikerült készíteniük. Szabad szemmel is jól látható, amint a sötétben egy halott katona szelleme tűnik fel az egyik emlékműként szolgáló ágyú mellett.

1:40-től tisztán látható:

forrás: ripost.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup