loading...

Valami nagyon nem stimmel a Teréz körúti robbantás nyomozásával

Bármikor fordulat várható a merénylettel gyanúsított férfi ügyében, úgy tűnik, komoly gondok vannak a nyomozással.

Sikerült átnéznie a több ezer oldalas nyomozati anyagot a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi ügyvédjének. Dr. Brunner Tamás elárulta: bizonyos részek kifogásolhatóak a nyomozásban.

Egyelőre nem kívánom a sajtó elé tárni, hogy pontosan mik azok, amiket észrevételeztem. Ezeket írásban jeleztem az ügyészség felé, de az ügy jelenlegi szakasza nem teszi lehetővé, hogy eláruljam – mondta a feltételezett elkövető ügyvédje.

Ezekre az észrevételekre a következő kihallgatáson reagálhat a védencem is, de természetesen nem kötelezhető vallomástételre – reagált az ügyvéd.

A Központi Nyomozó főügyészség megerősítette azt az információt, mi szerint hamarosan elmeorvosi szakvizsgálatra küldik a fiatal gyanúsítottat.

Ha beigazolódik, hogy súlyos személyiségzavarral küzd, akár a börtönt is megúszhatja a kényszer-gyógykezeléssel.

forrás: ripost.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup