loading...

Tüzet nyitott a járókelőkre egy férfi, sok áldozat! (video)

_BB_5182

 

Több áldozatot követelt egy lőfegyveres támadás vasárnap hajnalban a texasi Austinban, és félő, hogy a merénylő további emberekre lő – figyelmeztetett a helyi rendőrség vasárnap hajnalban a Twitteren.

A rendőrség közlése szerint a lövöldözés a város központjában történt. A lakosokat ezért arra kérték, hogy ne menjenek oda. Egyelőre nem tudni, a merénylet hány áldozatot követelt.

A KXAN helyi tévé a mentőket idézve azt jelentette, hogy a városban több embert láttak el lőtt sebekkel. Ezt egy helyi mentőszolgálat is megerősítette.

A megyei sürgősségi orvosi szolgálat arról számolt be, hogy egy 30-as éveiben járó nő meghalt, három másik sebesültet pedig kórházba szállítottak.

A Telegraph úgy tudja, sok a sebesült.

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup