loading...

Több tucat ember életét mentette meg a terroristáktól, de meghalt az orosz katona

aaasyria-russia

Újabb orosz katona vesztette életét Szíriában – adta hírül vasárnap az orosz védelmi minisztérium. Ezzel 11-re emelkedett azoknak az orosz katonáknak a száma, akik a közel-keleti országban lelték haláluk, írja az MTI.

A 11 orosz katona közül nyolccal ellenséges tűz végzett, ketten helikopterrel zuhantak le, egy pedig öngyilkos lett. A legutóbbi áldozat Andrej Tyimosenkov őrmester. Szerdán Homsz tartományban kellett biztosítania humanitárius segély szétosztását a lakosság között, amikor felfigyelt arra, hogy egy autó egyre gyorsulva közeledik.

Azt gyanította, hogy öngyilkos merénylő vezethet robbanószerrel megrakott járművet, ezért tüzet nyitott rá, az autó pedig felrobbant. A detonáció olyan súlyosan megsebesítette Tyimosenkovot, hogy másnap egy szíriai orosz támaszpont katonai kórházában meghalt.

forrás: index.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup