loading...

Terrortámadás Sydneyben: Gázpalackokkal tömött autóval támadtak

02000 (4)

Gázpalackokkal megrakott autóval hajtott egy férfi a rendőrség parkolójába Sydneyben. Az incidenst terrortámadásként kezelik a hatóságok.

Gázpalackok voltak abban a kocsiban, amellyel csütörtökön a Sydney-ben található rendőrállomás földalatti parkolójába hajtottak. A hatóságok egy embert őrizetbe vettek.

A férfi égési sérüléseket szenvedett.

A helyszínen speciális védőfelszereléssel kezdték meg a rendőri alakulatok a felderítést.

Az ausztrál rendőrség a közleményében arról írt, hogy egy férfit letartóztattak, miután autójával behajtott a Merryland-i rendőrkapitányság földalatti parkolójába. A járművel a speciális tűzszerész egység vizsgálja meg, az incidens során rendőrök nem sérültek meg.

forrás: atv.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup