loading...

Szörnyű tragédia! Felakasztotta magát a kisfiú a tükör előtt!

A gyermeket a kíváncsisága vezette halálba.

A kisfiú készített egy teát az édesanyjának, majd felment játszani a szobájába az angliai Herefordban lévő házukban. Ekkor viszont tragédia történt, a kisfiú ugyanis véletlenül öngyilkos lett.

A fiú a szobában lévő tükör előtt végzett magával. Egy sálat a nyaka köré tekert, majd a másik végét a kilincshez kötötte, ezzel felakasztva magát. Az orvos szerint a gyermeki kíváncsiság okozta a halálát.

Az édesanya pár perccel később bement kisfiához, és azonnal hívta a mentőket, de már nem tudták megmenteni a kisfiú életét.

forrás: faktor.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup