loading...

Robbanószerkezetet találtak a MOM Parknál!

183980_galeria_mom_park1

Egy 230 milliméteres gránátot találtak Budapesten, az Alkotás és a Csörsz utca közelében. A hatástalanításának idejére 150 méteres körzetben lezárták a területet.

Az Origo információi szerint negyven lakást, egy szállodát, a kongresszusi központot és a MOM bevásárlóközpontot is kiürítették, emellett az Alkotás utcát is lezárták a Csörsz utca és a BAH csomópont között a gránát miatt. A területzárás a közösségi közlekedésben is fennakadásokat okozhat. Az aktuális menetrendek a BKK honlapján elérhetők.

forrás: origo.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup