loading...

Rendkívüli időjárást ígérnek télre! Erre senki nem számított!

Fagyos hideg és rengeteg csapadék várható 2016 telén, érdemes felkészülni a tartós lehűlésre!

Az amerikai Long Range Weather Forecasts által kiadott kalendárium szerint extra hidegre kell számítani 2016-ban, a szakértők szerint sokkal több csapadék lesz télen, mint tavaly, vagy azelőtt. Az Accuweather előrejelzése is rendkívüli képet mutat: decemberben például alig megy 0 fok fölé a hőmérséklet, ez pedig azt jelenti, hogy megállás nélkül készülhetünk a talaj menti fagyokra és a csontig hatoló hidegre télen!

Egy népi jóslat szerint szeptember 29-én dőlt el, hogy fehér karácsonyunk lesz-e, megfigyelések szerint, ha dörög az ég vagy hideg szél fúj, hosszú és szép lesz az ősz, de hideg, kemény tél vár ránk. Ha azonban a jeles napon még találkozni lehet fecskével, karácsonyig egyáltalán nem várható hideg, még fagy is alig lesz, és nagyon kicsi az esély arra, hogy essen a hó.

A fentiek alapján pedig úgy tűnik, hogy nyomát sem látjuk idén a hónak…

forrás: ripost.hu

loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup