loading...

Putyin keményen megfenyegette Hollandiát!

Putyin mérhetetlen dühét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Hollandia állítása szerint egy orosz gyártmányú Buk rakéta  lőhette le 2014 nyarán a maláj légitársaság MH17-es számú utasszállítóját Ukrajna felett.

Putyin felszólította Hollandiát, hogy magyarázzák meg a független vizsgálat eredményét. “Mérhetetlenül felháborít a feltételezés is, emiatt kérem Hollandiát, hogy mutassák be a bizonyítékokat, amik alapján ilyet terjesztenek.” Moszkvát „szinte” kizárták a nyomozásból, míg Ukrajnát teljes értékű tagjává tették.

Az orosz elnök leszögezte, hogy országának semmi köze a tömeggyilkossághoz.

Putyin ezen felszólítása fenyegetésként értelmezhető, ugyanis köztudott: először figyelmeztet, majd cselekszik.

forrás: express.co.uk

loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup