loading...

Pánikolnak a csillagászok: 2017-re jósolják az apokalipszist

A hajmeresztő elmélet szerint 7 pályáját elhagyó égitest is egyenesen bolygónk felé tart…

A világvégét számtalanszor megjósolták már: féltünk a végzet aszteroidájától, a mindent elnyelő fekete lyuktól, vagy épp a pusztító napvihartól. Most újabb vészjósló elmélet borzolja a kedélyeket!

Csillagászok azt állítják, hogy nem kevesebb mint 7 pályát tévesztett égitest közeledik a Föld felé, a 2017-ben bekövetkező becsapódás pedig elkerülhetetlen.

David Meade, az élénk fantáziájú csillagász Planet X című könyvében jósolta meg a közelgő világvégét, hajmeresztő kijelentése pedig óriási vihart kavart.

Meade állítja, hogy a felénk tartó planéták között a Földnél nagyobbak is vannak, míg a többi kisebb mint a Hold. Bár a tudósoknak már rég észre kellett volna venniük, állítólag olyan különös szögből érkeznek, hogy képtelenség lett volna őket bemérni.

A becsapódás állítólag számos természeti katasztrófát eredményezhet. Régóta szunnyadó vulkánok törhetnek ki, megáradnak a tengerek és pusztító földrengések is elkerülhetetlennek tűnnek.

Bár Meade próféciája óriási vihart kavart, az elhivatott kutató biztos az igazában. Szerinte ugyanis az elmúlt időszak természeti csapásai is mind az idei katasztrófa előjelei voltak.

“Nem mehetünk el szó nélkül az egyre hevesebb viharok, a vulkánkitörések, a földrengések mellett, de a globális felmelegedést is intő jelnek kell vennünk. Régóta tanulmányozom a Földet, és az űrben zajló jelenségeket, és sajnos azt kell mondjam, van ok az aggodalomra”

– magyarázta Meade, ám bármilyen biztos is a dolgában, a legtöbben úgy vélik, hogy egy célja van: a pánikkeltés.

forrás: ripost.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup