loading...

Nógrádi: “Készülni kell! Európa minden eddiginél nagyobb veszélyben van! Könyörtelenséget tervez az Iszlám Állam!”

Az Iszlám Államot hamarosan felszámolják, az életben maradt emberei pedig szétrajzanak a világban, és terrortámadásokat fognak végrehajtani. Ezeket már szervezik, ami teljesen új kihívást jelent majd Európának és Észak-Amerikának – mondta Nógrádi György elemző.

Teljesen logikus, hogy Magyarország második kerítést épít a szerbiai határárán, mert meg akarja akadályozni, hogy ellenőrizetlenül jöjjenek be emberek. Ha pedig Románia felől érkeznének az országba nagy létszámban ilyen személyek, akkor megtesszük a szükséges lépéseket – mondta az M1 csatornán Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Az elemző megjegyezte, ahogy jobb lesz az idő, sokkal több migráns fog jönni. Tavaly több mint egymillióan érkeztek Európába, ám ebből 300 ezren pillanatok alatt eltűntek, és a hatóságoknak fogalma sincs, hol vannak – tette hozzá.

Nógrádi György arról is beszélt, hogy az Iszlám állam célja radikalizálni Európát. Azoknak a dzsihadistáknak pedig, akik úgymond visszatértek Németországba vagy Svédországba, a 90 százaléka iraki, szíriai, palesztin, afrikai származású személy, aki csak megkapta az adott európai ország állampolgárságát, tehát el lehetne tőlük venni, ha az Európai Unió végre egységes lenne. Hozzátette, a migránsok nem tudnak, nem akarnak integrálódni az európai államokban.

A beilleszkedés hiánya kapcsán Nógrádi György azt is megjegyezte, jó pár olyan imám él Európában, aki ma már nyíltan vagy burkoltan az Iszlám Állam mellett agitál, a terrorszervezet célja pedig, hogy egyre több ilyen ember legyen.

forrás: hirado.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup