loading...

Minden eddiginél nagyobb a fenyegetettség! Európa felé tart!

Okostelefonnak kinéző maroklőfegyvert dob piacra egy amerikai cég. Az európai hatóságok attól tartanak, hogy a pisztoly illegális úton elterjed a kontinensen is.

Az amerikai Ideal Conceal nevű cég heteken belül elkezdi árusítani azt a pisztolyt, ami első ránézésre megszólalásig hasonlít egy átlagos okostelefonra – írja az Evening Standard. A 9 mm-es maroklőfegyver ára jóval elmarad egy új iPhone árától: mindössze 395 dollárba fog kerülni.

 A fegyverre már most 12 ezer előrendelés érkezett.
Kirk Kjellberg, az Ideal Conceal vezetője elmondta: akkor jött az okostelefonnak álcázott fegyver ötlete, amikor egy étteremben egy kisgyerek megijedt a pisztolyától. A cég azzal is reklámozza a terméket, hogy okostelefonok mindenhol vannak, ezért behajtott tárral senkinek nem fog feltűnni a fegyver. A cikk szerint épp ettől tartanak az európai hatóságok, félő ugyanis, hogy a nehezen felismerhető fegyver illegális úton elterjed a kontinensen is.

forrás: atv.hu
loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup