loading...

Merénylet Oroszország ellen

A görögországi orosz nagykövetség megerősítette, hogy meggyilkolták az orosz konzult Athénban. A liberális sajtó nem ítéli el a diplomaták ellen elkövetett merényleteket.

A görög sajtó a nap folyamán számolt be arról, hogy meggyilkolták Andrej Malanint (55); a Protothema hírportál információi szerint az orosz diplomatát otthonában holtan találták. Reggel már nem érkezett be a követségre, és nem válaszolt a telefonhívásokra, emiatt kollégái rendőri támogatással kiérkeztek a lakhelyére, ahol a belülről kulccsal bezárt ajtót kinyitották és behatoltak az épületbe, majd a holttestet megtalálták. A rendőrök azt nyilatkozták a helyszínre kiérkező újságíróknak, hogy a konzul természetes halált halt. Az ügy kivizsgálása folyamatban van.

December 19-én Oroszország törökországi nagykövete, Andrej Karlov gyilkosság áldozatává vált Ankarában. Az orosz külügyminisztérium terrortámadássá nyilvánította a történteket. A merénylet után egy ukrán képviselő hősnek nevezte a terroristát, a nyugati liberális sajtó pedig indirekt módon támogatásáról biztosította azokat, akik orosz diplomatákat gyilkolnak meg: Karlov halálát követően a liberális sajtóorgánumok nem ítélték el a terrortámadást – ehelyett Oroszország által okozott vélt sérelmeket soroltak, ezzel indirekt módon jogos tettként bemutatva egy diplomata meggyilkolását.

forrás: hidfo.ru

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup