loading...

Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye! Ez az eltűnések oka a tudósok szerint

Eddig 75 repülőgép és több száz hajó tűnt el az Atlanti-óceánon.

A misztikus Bermuda-háromszög, amely az Atlanti-óceánon helyezkedik el, és amelynek határait Bermuda, Puerto Rico és a floridai Miami képezi, mindig is foglalkoztatta a kutatókat. Hosszú ideje áll a figyelem középpontjában – elsőként azután kezdték misztikus helyként emlegetni, miután öt harci repülőgép nyomtalanul elveszett a háromszögben. Az 500 ezer négyzetkilométeres területen azóta 75 repülőgép és több száz hajó tűnt el, amelyre egyesek természetfeletti, míg mások tudományos magyarázatot adtak.

A Coloradói Állami Egyetem tudósainak legújabb álláspontja szerint a térségben szokatlan, hatszögletű – hexagonális – felhők alakulnak ki, amelyek különböző kölcsönhatások révén “levegőbombákat” és rendkívül erős, 170 kilométer/órás széllökéseket idéznek elő, ezek pedig akár 12 méteres hullámokat okozhatnak: ezért lehetséges mint a repülőgépek, mind a hajók eltűnése – írja a Mirror.

forrás: femina.hu

 

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup