loading...

Kiadták Merkel útját! Hamarosan távoznia kell!

Németország október harmadikán ünnepelte az újraegyesítés évfordulóját. Ennek alkalmából dühödt tüntetők vonultak fel Drezdában, és azt kiabálták, hogy Merkelt deportálni kellene Szibériába, mert elárulta az országot.

A Németország újraegyesítését ünneplő hivatalos rendezvény Drezdában zajlott. Angela Merkel német kancellárt és Joachim Gauck elnököt azonban dühödt tüntetők vették körbe, mielőtt elértek a védett állami rendezvény területére. A PEGIDA mozgalom tagjai azt kiabálták, hogy “árulók”, emellett azt skandálták, hogy “Merkelnek mennie kell”, és “Merkelt Szibériába, Putyint Berlinbe”.

Az újraegyesülés jegyében a rendőrség gyorsan letartóztatta azokat, akik szerint Németország nem kellene engedélyezze a bevándorlást.

Az Európai Hazafiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen (PEGIDA) nevű mozgalom minden hétfőn tömegdemonstrációt tart Drezdában. Korábban nagy visszhangot váltott ki egy hasonló demonstráció, amin szintén Szibériába küldték Angela Merkelt.

forrás: hidfo.ru

loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup