loading...

Kaszával, ventillátorral, pótkerékkel estek egymásnak

ercsi

Kaszával, ventilátorral, karddal, husánggal és pótkerékkel esett egymásnak két társaság Ercsiben – írja a police.hu. A közel kilencvenfőnyi tömeg megfékezéséhez egész fejérből érkeztek rendőrök kollégáik segítségére.

Ercsiben egy trafik előtt rontott rá két férfi egy fiatalkorú lányra május 4-én dél körül. A sértett és a férfiak régóta nagyon rossz viszonyban vannak, családjaik többször megkeserítették egymás életét. A földre került lányt a két férfi megrugdosta, majd a sorsára hagyta. Mivel a lány állapotos volt, a rendőrök hívták a mentőket. Bár a hathetes magzat nem károsodott, a városban azonban híre ment a támadásnak. Mind a sértett, mind az őt bántalmazó B. Attila (39) és B. István (43) családtagjai szervezkedni kezdtek, világos volt, a viszálykodó famíliák ezúttal egy minden korábbinál kiterjedtebb tusára készülnek.

A két szemben álló csoport autóemelővel, pótkerékkel, üvegpoharakkal, kővel, ventilátorral és minden más, kezük ügyébe akadó tárggyal dobálták egymást, a közelharcra botokkal, baltákkal, kardokkal, kapákkal, kaszákkal készültek. Kezdetben hat rendőr igyekezett megakadályozni a küszöbönálló vérengzést, majd a székesfehérvári, a móri, a sárbogárdi és a bicskei kapitányságról is küldtek ötvenfőnyi segítséget.

A megyei erősítéssel a csoportosulást sikerült feloszlatni, a hangadókat, valamint a tettlegességgel gyanúsítható embereket elfogni. A Gárdonyi Rendőrkapitányságra 12 gyanúsítottat állítottunk elő, a nyomozás során kettőjüket tanúként hallgattuk ki. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottunk eljárást az ercsi Cs. József (41), L. Endre (32), G. Antal (53), A. Kálmán (25), G. József (34), valamint J. István (35), B. Attila, B. István, egy 15 és egy 17 éves társuk ellen. B. Attilát és B. Istvánt egyrendbeli súlyos testi sértés bűntette kísérletével is meggyanúsítottuk, mindegyikük szabadlábon védekezik – írja a police.hu.

forrás: pestisracok.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup