loading...

Itt a 3. világháború! Kína, Észak-Korea szövetségeseként megfenyegette Amerikát!

Kína – megvédve Észak-Koreát – megfenyegette Amerikát, hogy meg fogja fizetni annak az árát, hogy rakétavédelmi rendszert telepített Dél-Koreába.

Kim Jong-un figyelmen kívül hagy minden figyelmeztetést, egyre agresszívabban űzi a nukleáris rakétatesztjeit. Ennek hatására állapodott meg júliusban Amerika és Dél-Korea rakétavédelmi rendszer telepítésében. A manőver célja fejleszteni a dél-koreai légierő harci képességét az egyre fokozódó észak-koreai nukleáris- és rakétakísérletek jelentette veszély közepette.

Kína fenyegetésében kifejtette, hogy számíthatnak ellentámadásra! “Sem az Egyesül Államok, sem Dél-Korea nem károsíthatja a régió stratégiai-, biztonsági érdekeit! Ha ez megtörténik, akkor komoly árat kell fizetniük érte!”

forrás: express.co.uk

loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup