loading...

Ha ezt iszod esténként, olvad majd rólad a hasi zsír

620x0 (20)

Finom, egészséges, és igazi zsírfaló ez az esti ital!

Fontos, hogy megőrizzük ideális alkatunkat. És az is fontos, hogy ezt lehetőség szerint természetes és egészséges módon tegyük, hiszen ezzel tesszük a legjobbat szervezetünknek. Ez az ital nem csak egészséges, de a nők nagy ellenségével, a hasi zsírral is kiválóan felveszi a versenyt. Ezen felül pedig még a méregtelenítésben is úgy segít, hogy tápanyagokkal gazdagít. Kell még érv ezeken kívül? Mert van ám! Méghozzá az, hogy ráadásul finom is!

Egyszerűen dobd egybe és facsard össze a hozzávalókat, majd idd rendszeresen lefekvés előtt. Még a hozzávalókért sem kell elmenni a Holdig. Íme a beszerzendők listája:

1 uborka

1 csokor petrezselyem

1 teáskanál reszelt gyömbér

1/2 citrom

1/3 csésze víz

Ugye, mennyire könnyű az elkészítés? Mégis hálás lesz egyszerűsége ellenére is a tested, hiszen ez a kombináció fokozza és segíti az anyagcseréd, erősíti az immunrendszered és támogatja, hogy megszabadulj a felhalmozódott mérgektől.

forrás: ripost.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup