loading...

Felháborító dolgot követelnek a muszlim migránsok Spanyolországban!

A muszlimok tüntetésbe kezdtek Spanyolországba, természetesen melléjük szegődtek migránsok is, akiknek egyébként még kevesebb közük van az egészhez, mint a többieknek.

A muszlimok ugyanis több munkaszüneti napot követelnek, arra hivatkozva, hogy az az Allah-imádók ünnepe. (A migránsoknak ehhez azért nincs sok közük, mert ők nem dolgoznak.)

A tüntető tömeg szerint diszkriminatív, hogy nem adnak nekik plusz szabadságot az ünnepre. A közösség szerint ugyanis elfogadhatatlan, hogy a keresztény ünnepre szabadnapot kapnak a hívők, ők azonban nem.

“Ez egy újabb fontos lépése lenne a kulturális sokszínűségnek” – mondta egyikük.

forrás: express.co.uk

loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup