loading...

Ez most komoly! Merkel teljesen tönkretette ezt az európai országot! Már nincs kiút!

A terrorfenyegetés a Közel-Keletről Európába költözött!

Svédország is a nyitott kapuk politikát alkalmazta a migránsok érkezésekor. Svédországban még nem volt olyan stílusú terrortámadás, mint Franciaországban, Belgiumban, Németországban. Még… De mindenki látja, hogy Svédország a migránsbűnözés “fellegvára”. Szinte mindennaposak a migránsok által elkövetett zavargások, bűnözések, testi sértések, erőszak. Óriási a káosz, amivel a rendőrség már alig tud megbirkózni.

A svédek kétségbeesetten kérnek segítséget, ám semmi változás nem történt.

“A fenyegetettség megváltozott! Ez most komoly!” – figyelmeztetett a svéd védelmi minisztérium vezetője, Lars Hedström.

Január 10 és 12 között konferenciát tartanak a vezetők, hogy nemzetbiztonsági stratégiát dolgozzanak ki. (Összeülni sem kellene, a megoldás egyértelmű: deportálás! De nem legyünk szőrös szívűek. Akik dolgoznak, és integrálódnak, azok maradhatnak. A többieknek pedig a viszont(nem)látásra. Tehát kb mindenki menne…)

forrás: speisa.com

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup