loading...

Ez erős! Minden eddiginél meglepőbb húzásra készül Trump!

A leendő Trump- kormányzat nem indít majd vizsgálatot Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje ellen.

Kellyanne Conway, a megválasztott elnök, Donald Trump kampánymenedzsere jelentette be kedden reggel az MSNBC televízióban, hogy “a leendő Trump-adminisztráció sem az email-botrány, sem a Clinton Alapítvány ügyében nem indít vizsgálatot Hillary Clinton ellen.”

“Úgy gondolom, hogy amikor a megválasztott elnök, aki egyúttal a pártunk vezetője is, még beiktatása előtt kijelenti, hogy nem kívánja folytatni a vádak kivizsgálását, akkor ezzel mind tartalmában, mind hangnemében nagyon erős üzenetet küld” – fogalmazott Kellyanne Conway, az MSNBC reggeli műsorának adott interjújában.

Conway szerint Hillary Clintonnak ettől függetlenül még “szembe kell néznie azzal, hogy az amerikaiak többsége nem találja őt tisztességesnek és szavahihetőnek”, de ha Donald Trump hozzájárulhat ahhoz, hogy “segítsen neki a gyógyulásban, akkor jó dolog, ha ezt megteszi”. A döntéssel

Donald Trump a választási kampányban tett egyik ígéretét szegi meg. Elnökjelöltként ugyanis azt hangoztatta, hogy amennyiben megválasztják, felkéri majd az igazságügyi minisztert, hogy külön ügyésszel vizsgáltassa ki Hillary Clinton email-botrányát és a Clinton Alapvítány ügyeit.

Az email-botrány lényege az volt, hogy Clinton külügyminiszterként a hivatalos levelezése során nem mindig a minisztériumi, tehát  a biztonságos levelezőrendszert használta,  hanem a magánszerverét, s így felmerült a gyanú, hogy államtitkok, vagy szigorúan titkos információk szivároghattak ki. A Clinton Alapítvány adományaival kapcsolatban pedig a hivatali befolyással történt visszaélés vádja érte a demokraták volt elnökjelöltjét. De nagy valószínűséggel nem emiatt az ígérete miatt választották elnöknek…

forrás: atv.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup