loading...

Ez a hír még az orvosokat is sokkolta!

uKBktkqTURBXy82ODk2MWFhZTcxOTM3N2FhZGQ3YTBiYjBjMmZjMDNkNC5qcGVnkpUDADrNBkDNA4STBc0DFM0BvA

A kókuszolaj elpusztítja a vastagbél rákos sejtjei 93 %-át!

És mindezt 2 nap alatt!

A vastagbélrák az egyik leggyakoribb ráktípus a férfiak és a nők körében. Kezelésére számos holisztikus gyógyászati módszer létezik, de az orvosszakértők úgy vélik, hogy nincs elegendő bizonyíték ezek hatásának tekintetében. Eddig! Mert a legújabb felfedezés alapján igenis létezik.

Az Adelaide Egyetem kutatói Ausztráliában ugyanis megállapították, hogy a kókuszolajban lévő laurinsav a vastagbélrák tumor sejteknek több mint 93 százalékát megöli, ráadásul rekord gyorsan: 48 órán belül!

A kísérleteket laboratóriumban és élő szervezetben is elvégezték, a párhuzamos eredményeket vizsgálva. Ez alapján megerősítették, hogy a laurinsav valóban elpusztítja a rákos sejteket, miközben csökkenti az oxidatív stresszt, így gyulladást.

Az American Nutrition Association vizsgálata szerint, a kókuszdió olaja a cukorbetegség, a csontritkulás, a vírusos betegségek (mononukleózis, a hepatitis C, a herpesz, epefertőzések, Chron betegség, a rák esetében is hasznos lehet. “

A tanulmány azt is megmutatta, hogy a kókuszolaj csökkenti a kemoterápia negatív hatását és javítja az életminőséget.

forrás: blikkruzs.blikk.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup