loading...

Exkluzív videó! Így buliztak a szurkolók a tegnapi Magyarország-Izland után Marseille-ben

nyitokep-353x227

Marseille – Írekkel közösen tanították egymást szurkolni a Franciaországba látogató magyar szurkolók, akikre biztosan mondhatjuk, hogy a bulizásban is nemzetközi szintet hoztak.

Egy nemzetközi torna mindig a világ legnagyobb bulijainak egyike, a fesztiválok a sok por és a koncertek miatt csak másodikok. Egy sportesemény azonban igazi közösségi élmény: ha kimegyünk az utcára, rengeteg jókedvű embert fogunk találni, és életreszóló élményekkel gazdagodunk majd. Szerencsére a bummm.hu riporterei ott voltak a helyszínen és lencsevégre kapták az ünneplést.

 

forrás: blikk.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup