loading...

Eljött a végítélet napja?

Erre a napra szörnyű pusztítást jósoltak… Bajt hoznak ránk az égi tűzgömbök?

Látványos égi jelenségnek lehetünk szemtanúi! Az Orionidák meteorraj október 21-én a leglátványosabb, de október 24-ig még bármikor elcsíphetünk egy-egy hullócsillagot…

Ha estére kitisztul az égbolt, a jelenség szabad szemmel is látható lesz. Alegtöbb meteorra éjfél és napfelkelte között számíthatunk – írja az Eumet. Csúcsidőszakban óránként 15-20 hullócsillag tűnhet fel az égbolton.

De ez a nap nem csak mesebeli látványt ígér… Jóslatok szerint október 21-én eljön a világvége, nincs menekvés! Nostradamus, a francia reneszánsz egyik legnagyobb alakja azt jósolta az emberiségnek, hogy 2016-ban kitör a harmadik világháború, ami 27 évig fog tartani, és kezdetét egy hatalmas tűzgömb megjelenése jelzi.

A jövendölések hallatán azonban nem kell pánikba esni!2011-ben, ugyanezen a napon már el kellett volna jönnie az apokalipszisnek… Nem sok jóval kecsegtettek Harold Egbert Camping, amerikai prédikátor előrejelzései, aki szerint öt évvel ezelőtt el kellett volna jönne az Elragadtatás napjának, amikor Isten több százezer embert magával ragad, a többiekre viszont kínok kínjai várnak – írja a Daily Mail. De szerencsére ez sem következett be, úgyhogy élvezd az égi tűzijátékot!

Az Orionidák meteorraj onnan kapta a nevét, hogy a legtöbb hullócsillagot a Földről nézve az Orion csillagképben lehet látni. Az Orion hajnalban a déli égbolt irányában, magasan a horizont felett látható.

forrás: ripost.hu

loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup