loading...

Durván támadják a migránsok Merkelt! “Ebből háború lesz!”

merkel-migrants

A migránsok egyre felháborodottak Németországban. Elmondásuk szerint nem azt kapják, amit Merkel ígért nekik.

“A gyerekeim éheznek. Egy nyomorban élünk” – panaszkodott az egyik szíriai anyuka.

“Egyre több atrocitás ér minket. A németek utálnak minket. De ha egyszer bedühödünk, akkor abban nem lesz köszönet. Azért jöttünk, amit Merkel ígért!” – bosszankodott az egyik düsseldorfi migráns.

A németek ugyanakkor úgy érzik, hogy össze kell fogniuk, ugyanis a bevándorlók olyan “hangnemet” engednek meg maguknak, amihez nincs joguk. Így is több segélyt kapnak, mint egy nyugdíjas gazda fizetsége.

forrás: sputniknews.com

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup