loading...

Durva özönvíz jön: napokig esni fog!

esni

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint szombaton késő délutántól megnövekszik a felhőzet és vasárnap már erősen felhős lesz az ég. Eleinte csak kisebb záporok alakulhatnak ki, de délutántól egyre többfelé elered az eső. Vasárnap hajnalban 1-9 lesz, de az Északi-középhegységben akár talajmenti fagyra is számítani lehet. Napközben kellemes 17-23 fokos meleg várható.

Hétfőn véget érnek a hajnali csípős hidegek (8-13 fok várható), de aztán országszerte erősen felhős, borult időre számíthatunk. A Dunántúlon sokfelé várható eső, zápor, de északkelet felé haladva egyre kevésbé valószínű csapadék. A Szombathely-Szeged vonaltól délnyugatra 13 és 18, másutt 18 és 22 fok között alakul.

Kedden sem tűnnek el a felhők, és továbbra is többfelé várható eső, záporeső, a Duna vonala mentén helyenként jelentősebb csapadék is hullhat. Az északi szél megerősödhet és viharossá fokozódhat. A hajnali 6-12-ről napközben 15-21 fokre melegszik a levegő.

A mostani előrejelzések szerint szerdán és csütörtökön is várható eső, zápor, bár ennek mennyisége már kevesebb lesz. Először pénteken süthet ki a nap tartósabban.

forrás: penzcentrum.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup