loading...

“Clinton és szövetségesei nem tehetik be a lábukat Oroszországba!”

Putyin megtiltotta, hogy Clinton és a szövetségesei, és az amerikai diplomaták Oroszországba jussanak.

Ez a váratlan lépés pár nappal azután következett, hogy Putyin gratulált az újonnan megválasztott amerikai elnöknek, és kifejezte reményét, hogy a két nemzet újjáépítse kapcsolatát.

A korábbi amerikai nagykövet, Michael McFaul már ki lett tiltva Oroszországból.

“Több száz barátom él Oroszországban, akiket a két év alatt ismertem meg. Sajnálom, hogy ezzel a szankcióval nehezebb lesz találkoznom velük a jövőben” – közölte McFaul a történtekkel kapcsolatban.

 

Oroszország érdeke, hogy a jelenlegi amerikai kormányzattal jó viszonyt alakítson ki.

forrás: express.co.uk

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup