loading...

Botrány! Jézust tagadó Korán-versszakokat énekeltek egy templomban!

Olyan Korán-versszakokat énekeltek egy keresztény templomban Skóciában, amely kimondja: Istennek nincs fia, Allah az úr.

A Korán 19. szúrájának egyik szakaszában kifejezetten tagadják, hogy Jézus az Isten Fia, ellenzik a dicsőítését – mindezt pedig a Glasgow-i Szent Mária Episzkopális Katedrálisban énekelte el egy muszlim nő a szertartás keretében.

A Youtube-ra felkerült felvétel egy lányt mutat, aki tipikus iszlám stílusban verszakokat énekel a Koránból. A narrálás szerint Jézus születéséről van szó, azt állítja, hogy Mária megszégyenült a szülés után, Jézus pedig csodával határos módon megszólalt a bölcsőből. Ilyet a Bibliában nem lehet olvasni.

A muszlim nő ezt követően a 35-ös versszakot is felolvassa, amiben az olvasható, hogy Allahnak nincs fia. A csecsemő Jézus pedig elfogadja urának Allahot, és felszólít a dicsőítésére, mert “ez a helyes út”.

A katedrális szerint ez csodálatos, Trump pedig maga Heródes

A katedrális a Facebookon üdvözölte a felolvasást, amit “csodálatos eseményként” írt le.

Michael Nazir-Ali anglikán püspök azonban élesen elítélte az esetet, ami szerinte teljesen összeférhetetlen az epifánia ünnepével, amelyen Krisztusnak, mint Isten Fiának kinyilatkoztatásáról emlékeznek meg.

A Christian Todaynak azt nyilatkozta: “A Skót Episzkopális Egyháznak azonnal el kell utasítania ezt a meggondolatlan meghívást.”

Az Egyház amúgy az anglikán közösség tagja, amelybe az Anglikán Egyház és az Amerikai Episzkopális Egyház is beletartozik.

A katedrális a Facebook oldalán büszkén közli a karácsonyi eseményről szóló sajtóbeszámolót, amit szembeállítanak Donald Trump választott elnökkel, akit Heródessel, a gyermekek lemészárlójával azonosítanak.

forrás: breitportal.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup