loading...

Borzalmas tengeri szörny sokkolta a kutatókat, ilyet még nem láttak (video)

Eleinte a tapasztalt szakemberek is csak tanácstalanul vakarták a fejüket, ám egy rejtett kamerás felvételnek köszönhetően minden kiderült.

Hátborzongató jelenetet rögzített egy Seattle-i óriásakvárium víz alatti kamerája! A tapasztalt kutatóknak először csak az tűnt fel, hogy a tengerek és óceánok élővilágát bemutató kiállításról sorra tűnnek el a cápák. Az állománya néhány nap alatt megtizedelődött, ám azt senki sem tudta, mitől pusztulnak el.

A kamerafelvételről azonban egyből kiderült, hogy mi áll a háttérben!

A tudósok sápadtan nézték, hogy az akvárium egyik eldugott szegletében élő óriáspolip gyűri le csápjaival a cápákat, majd azonnal felfalja őket. A szakértők hamar rájöttek, milyen módszerrel teszi ártalmatlanná áldozatait az akár 20 kilót is nyomó példány: csápjaival a hátára fekteti őket, így a cápa képtelen védekezni.

Az elképesztő videó futótűzként terjedt el a világhálón és óriási vihart kavart. A többség szerint ugyanis a cápákat szándékosan terelték a polip felé, mivel tisztában voltak vele, hogy a nem mindennapi jelenetről készült felvétel tökéletes reklám a naponta látogatók ezreit vonzó akváriumnak.

Bármi is az igazság, a videó egészen elképesztő!

forrás: ripost.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup