loading...

Az Iszlám Állam legújabb célpontjai (video)

hqdefault (3)

Az Iszlám Állam ugyan az iraki Moszulban hozta nyilvánosságra hétfőn videóját, amelyben merénylettel fenyeget meg két amerikai várost, de amerikai újságok beazonosították, hogy a felvételek az érintett városokban, San Franciscóban és Las Vegasban készültek.

A Breitbart News és az Inquisitor munkatársai szerint a videót San Franciscóban a Golden Gate híd közelében és a város pénzügyi negyedének egyik toronyházában forgatták, és láthatóak olyan képkockák is, amelyek az egyik szórakozóhelyen készültek. Az újságírók egészen pontosan beazonosították a Las Vegas-i képkockák helyszíneit is.

A fenyegető videó szövegét angolul olvassa fel egy férfi, aki Abu Iszmail al-Amriki (vagyis Abu Iszmail, az amerikai) néven mutatkozik be, és azt állítja magáról, hogy az Iszlám Állam tagja. A férfi az orlandóihoz hasonlatos terrortámadások elkövetésére buzdít, konkrétumot azonban nem említ.

A Breitbart News felhívja a figyelmet arra, hogy a videón látható néhány képkocka Barack Obama amerikai elnökről is, amint a Fehér Ház Ovális irodájában, illetve a sajtótájékoztatók helyszínén beszél, és arcképét vérfoltok veszik körül. A portál emlékeztet rá, hogy tavaly januárban a terrorszervezet azzal fenyegetődzött: lefejezi Obamát, és az Egyesült Államokat “iszlám provinciává” változtatja.

 

forrás: 888.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup