loading...

“Az EU alvajáró! Észre sem veszi, hogy a vesztébe rohan!”

EU-collapse-665808

“Az Európai Unió alvajáró! Észre sem veszi, hogy az út, amin halad gazdasági katasztrófához és polgári zavargásokhoz vezet!” – mondta egy angol konzervatív párti képviselő.

Penny Mordaunt védelmi miniszter szerint az uniós nemzetek valutarendszere az összeomlás szélén áll.

“Csak meg kell nézni, hogy mi történik a kontinensen: óriási zavargások Svédországban, Portugáliában, Olaszországban és Görögországban. A jelenlegi migrációs válság hatására a szélsőjobboldali pártok erősödéséhez vezetett. Ez csak további zavargást eredményez.”

“Az uniós szabályozások eltűnni látszanak, a tagállamok önálló döntéseket hoznak. Az egész széttöredezik.”

“Európának reformokra van szüksége, hogy ne legyen szörnyű vége!”

forrás: express.co.uk

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup