loading...

Az amerikai nagykövetnek megszakad a szíve a Horgosnál lustálkodó migránsok miatt

page

Kyle Scott, az USA belgrádi nagykövete a horgosi rögtönzött “menekülttáborban” tett látogatása során kijelentette: megszakad a szíve, amikor ránéz az ott levő emberekre, akik szeretnének, de nem tudnak továbbmenni. Szavai szerint a feltételék, amelyek között azok az emberek élnek, szégyent jelentenek Szerbiára és Magyarországra nézve.

Scott “megfeledkezett” róla, hogyan jár el a hazája az amerikai-mexikói határt illegálisan átlépő mexikóiakkal. Az amcsi határőrök lelövik őket, mint a kutyát. (Vajon tévesen cselekszenek?).

Aleksandar Vulin munkaügyi miniszter, aki továbbra sem a szerbiai dolgozók jogaival foglalkozik, azt nyilatkozta, a horgosi migránsválságot fél óra alatt meg lehetne oldani, ha Magyarország a menedékkerelmeket nem a határon, hanem a befogadóközpontokban venné át.

forrás: delhir.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup