loading...

A hazatérő brit olimpiai csapatot otthon várta az olimpia legnagyobb kihívása

image

Igen, valaki jó ötletnek gondolta az olimpiai egyenmelegítő és formaruha mellé a sportolóknak egyforma bőröndöt tervezni.

Miközben a Ferihegyen landoló riói aranygéppel szerda reggel megérkezett magyar olimpiai csapatot ünnepelték a rajongók, köztük Kozák Danutát, Szász Emesét és Hosszú Katinkát, a soha ilyen sok érmet nem gyűjtő brit sportolók igencsak kellemetlen feladattal próbáltak megküzdeni: a Heathrow repülőtéren landolva igyekeztek kikeresni a csomagjukat a sok egyforma zsák és bőrönd közül. Egészen biztos, hogy nem emlegetik majd jó szívvel azt, aki úgy gondolta, hogy remek összhatást fog kelteni, ha az olimpiai csapat a különböző egyenruhák mellé ugyanolyan táskákkal utazik Rióba – írja a Boredpanda.

Az egyik brit tornásznő, Becky Downie a következő videót töltötte fel a Twitterre:

 

 

forrás: hvg.hu

loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup