loading...

5 trükk a hajvasalóval, amit eddig nem ismertél!

Ha eddig a hagyományos módon használtad a hajvasalót, akkor most lehet, hogy új dolgokat fogunk mutatni neked. A hajvasaló nem túl egészséges a haj számára, mivel a forróság teljesen elpusztítja a haj belsejét, aminek következtében teljesen ősz lesz a hajad éveken belül. Azonban ez nem sok nőt érint, hiszen gyakorlatilag minden nő festeti a haját.
Nézzük akkor sorba a trükköket.
Az ezer éve kócosan pihenő póni sörénye újra göndör fürtökben pompázhat, csak menj rá a göndörítővel egy pár pillanatra. Óvatosan, ez nem haj, hanem műanyag!
haj2
Nem ér be a vasaló az ing gombjai közé? Ott a hajvasaló !
haj3
Szeretnél természetesnek ható, de hajgöndörítő nélkül csodás fürtöket? Jól figyelj,van rá lehetőséged. Csak így vasald ki, és meglátod, hogy a végeredmény csodaszép lesz.
haj4
Szélfújta hajat szeretnél? Kövesd végig a lépéseket, és Neked is menni fog. Sok sikert!
haj5
Ez is egy megoldás a szép loknis hajra
haj6
forrás: azutcahangja.blogspot.hu
loading...
Minden, ami a nagyvilágban történik, ami színesebbé teszi hétköznapjaidat, amitől jobban érzed magad! Történések, amiről nem szívesen beszél senki. Itt megtalálhatsz olyan híreket, amik kimaradtak a közmédiából. Értesülhetsz minden pozitív dologról, ami valóban jobb kedvre derít! Frissítheted sütési, főzési szokásaidat. Ezen kívül naprakész lehetsz a bulvárvilágban, illetve a celebek mindennapjaiba is betekintést nyerhetsz! Tájékozódhatsz sikersztorikról, hogy Te is sikeresebb légy. Próbálunk minden nyitott kérdésre választ adni. Szeretnénk friss információkkal ellátni a nap kezdetén és kikapcsolódást nyújtani az egész napos robot után.

Kövess minket a Facebookon!

Wordpress Facebook Like Popup